اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

تفاهم قرارگاه خاتم برای ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکن

ایری از تعهد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء برای ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی خبر داد و گفت: این قرارگاه در حال حاضر ۳۱۵ طرح فعال در سطح کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 15
کد خبر: ۱۴۷۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالجلال ایری در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: نشست امروز با حضور مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) و برای بررسی اقدامات قرارگاه، مشکلات و چالش‌ها آن‌ها و همچنین بازدید از سامانه‌های جدید کنترل طرح این قرارگاه برگزار شد.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس افزود: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در حال حاضر ۸ هلدینگ تخصصی داشته که ۴۰ گرایش در زیر مجموعه آن‌ها فعال است. این قرارگاه هم اکنون دارای ۵۳ هزار نیروی سازمانی و ۱۵۰ هزار نیروی شرکتی و دارای ۱۳ هزار ماشین آلات است و ۳۱۵ پروژه فعال در سطح کشور دارد.

وی یادآور شد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) پس از استقرار در هر محلی برای انجام طرح‌ها از جهت مسئولیت اجتماعی خود، اقدام به محرومیت زدایی تا شعاع ۷ کیلومتری می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس به چالش‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) اشاره کرد و افزود: عدم تخصیص بودجه، بیمه عمرانی بلاتکلیفی پروژه‌های تهاتر نفتی و طولانی شدن زمان اجرا که نیازمند اصلاح قوانین است از جمله چالش‌های این قرارگاه به شمار می‌رود.

ایری با بیان اینکه این قرارگاه طبق قانون جهش تولید مسکن متعهد به ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی است، تصریح کرد: قرارگاه برنامه‌های ساخت خود را در قالب صنعتی سازی پیگیری می‌کند. در حال حاضر دو مجموعه ۲ و ۵ هزار واحدی با روش صنعتی سازی در حال ساخت بوده و به شرط تامین اعتبارات مورد نیاز این مجموعه ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با روش نوین را دارد.

وی ادامه داد: از طرفی در حوزه ساخت خانه‌های قانون جهش تولید مسکن، مشکلاتی نظیر وام اندک و عدم آزادسازی منابع متناسب با تولید واحد‌های مسکونی نیز از جمله مشکلاتی است که در صورت عدم رفع آن سرعت ساخت خانه‌ها را کاهش می‌دهد.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: قرار گاه خاتم الانبیاء (ص) گام‌های بسیاری خوبی در حوزه تولید بنزین و گازئیل و ساخت راه‌ها مواصلاتی کشور برداشته است. این قرار گاه در حوزه عمرانی کشور نقش بسیار پررنگی را ایفا می‌کند که تکمیل پروژه‌های در حال ساخت آن‌ها جهش و پیشرفت خوبی را در کشور ایجاد خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر